Koripallon Vedonlyöntityypit

On olemassa useita koripallovedon tyyppejä. Yksi on pelin voittaja tai joukkue, jolla on alhaisin kertoimet. Toinen on pitkäaikainen markkina, joka alkaa ennen kauden alkua ja jatkuu kauden loppuun. Monet vedonvälittäjät mainitsevat nämä molemmat finaalina. Kaikilla näillä vedonlyönnillä on omat hyvät ja huonot puolensa, ja ne voivat kaikki olla kannattavia. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja kustakin näistä vedonlyönnistä.

Suosittu koripallovedonlyöntityyppi on rahalinja. Tämä tyyppi on yleinen myös muissa urheilulajeissa. Löydät myös Internetistä useimmat koripallovedonlyöntivinkit näille markkinoille. Vedonvälittäjä asettaa jokaiselle joukkueelle luvun, jota kutsutaan ”yli/alle”, ja vedonlyöjät valitsevat yli- tai alaluvun. Tällä tavalla he voivat lisätä voittoaan, jos heidän suosikkijoukkueensa voittaa, ja heillä on vähiten liitua. Sivuhuomautus: yli/ali-luku on pieni ja sisältää korkean riskin.

On myös kehittyneempiä koripallovedonlyöntityyppejä. Näitä ovat futuurit, kerrannaiset, teaserit ja ehdotusvedot. Multiples-tyyppi, joka tunnetaan myös nimellä parlays, sisältää vetojen tekemisen useista joukkueista. Vaikka riski on suuri, on mahdollista tehdä sadan dollarin veto kahdelle joukkueelle samassa pelissä. Tämäntyyppiseen vedonlyöntiin liittyy kuitenkin suuri riski ja se vaatii tarkkoja valintoja. Se on hyvä tapa saada käsitys siitä, mitä markkinoilla on tarjolla.

Sivuveto on toinen suosittu koripallovedon tyyppi. Tämän tyyppinen veto tunnetaan rahalinjana, ja se on helpoin ymmärtää. Se on yksinkertaisin koripallovedonlyöntimuoto. Tässä tapauksessa lyöt vetoa yhdestä joukkueesta, joka tunnetaan nimellä pisteero. Se maksaa vähemmän liitua, mutta antaa enemmän vakuutuksia. Pisteleveys voi olla loistava valinta koripallovedonlyöjille, koska se tarjoaa vähemmän vakuutuksia ja vähemmän liitua.

Koripallovedonlyönnissä on kaksi päätyyppiä. Nämä ovat raharaja ja pisteero. Pistehajotustyyppi on yleisin koripallovedonlyöntityyppi. Tässä tapauksessa voit lyödä vetoa toisesta joukkueesta ja toisesta toisen kanssa. Jos lyöt vetoa joukkueesta, sinun tulee käyttää pistetasoitusta. Joukkue, joka on yli kymmenen pistettä jäljessä pisteen erosta, voittaa pelin. Rahalinja on suosituin vedonlyöntityyppi.

Jos aiot lyödä vetoa pelistä, jonka kokonaispistemäärä on korkea, voit lyödä vetoa molempien joukkueiden voittoon. Koripallopisteiden leviäminen on erinomainen veto ensimmäisissä peleissä. Peli, jossa on alhainen leviäminen, on paras aloittelijoille. Jos olet kokeneempi vedonlyöjä, voit lyödä vetoa yli/alle, mutta kertoimet ovat yleensä hyvin monimutkaiset. Tämä veto ei ole kaikille, koska se ei usein ole ajan ja vaivan arvoista.